Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Acum știu…

Ai toata viata inainte! Iata cinci dovezi

Da, ai toată viata înainte. Iar succesul poate veni oricând. După ce v-am prezentat 15 motive pentru a continua să...

Continuare...


Powered by

Acum știu…

Sorin Tudorde @
29 July 2015

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Înțelepciune.

Acum știu, știu că orice ură, orice aversiune, orice ținere de minte a răului, orice lipsă de milă, orice lipsă de înțelegere, bunăvoință, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul grației și gingășiei unui menuet de Mozart… este un păcat și o spurcăciune; nu numai omorul, rănirea, lovirea, jefuirea, înjurătura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea, orice căutătură rea, orice dispreţ, orice rea dispoziţie este de la diavol şi strică totul. Acum ştiu, am aflat şi eu…

Nicolae Steinhardt
(29 iulie 1912 – 30 martie 1989)

acum-stiu

(grafica: Brooke Shaden)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. Carmen Saraga

  Paragraf frumos scris. ...cu suflet ....doar explicația finala e simplista și cumva strica totul ....Nimic nu-i de la diavol, ca nu exista! Totul este în noi ..si lumina și ...întunericul! Și puterea de decizie ce cale sa urmam și cum sa fim ...dar și sa ne înțelegem și iertam ...negurile ....ca nu se poate nici lumina fără ele!

  • Simona

   Carmen, nu aș putea să fiu decât perfect de acord. Nu mai este nimic de adăugat 🙂

  • Anda

   Daca vrei, "diavolul" e cumulul raului izvorat din mintile umane, un camp energetic alimentat in permanenta si accesat de catre om prin optiunile sale; asa cum si umplerea cu Lumina e tot alegerea lui.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.