Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Actorul

“My Friend” – instalație performativă experimentală

“My Friend” te provoacă vineri, 16 octombrie și sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 19:00, la Muzeul Național de Artă...

Continuare...


Powered by

Actorul

Sorin Tudorde @
3 January 2012

Un monolog cu final neașteptat.

“Să populezi o lume, să o înfășori în jurul tău ca pe o pelerină, să te scufunzi în ea pentru a te contopi cu personajul pe care îl interpretezi – aceasta este adevărata amprentă a unui mare actor.”

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Method Actor este un film realizat în 2011 de către Justin Stokes, avându-l ca protagonist pe John Shrapnel (actor pe care îl cunoașteți din filme care Gladiatorul, Troia, Notting Hill sau Elizabeth). Un scurtmetraj de trei minute, un monolog superb și un final la care nu vă așteptați.

Iar dacă vă întrebați ce se înțelege prin “method acting”, citiți aici.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri