Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Acesta este cel mai bun video cu pisici de pe internet

Rugămințile pașilor tăi

Pentru un occidental, totul pare de necrezut. Se numește Hua Chi, este trecut de 70 de ani și este călugăr...

Continuare...


Powered by

Acesta este cel mai bun video cu pisici de pe internet

Sorin Tudorde @
4 September 2012

De acum este oficial: primul festival al înregistrărilor video cu pisici și-a desemnat marele câștigător.

Peste 10.000 de filmulețe au intrat în competiția primului festival al înregistrărilor video cu pisici. Un festival care are a avut loc în data de 30 august 2012 în Minneapolis, SUA, la Walker Art Center. Votul pentru desemnarea marelui câștigător a avut loc online și, evident, a fost un vot la care au putut participa toți utilizatorii de internet. Iar marele câștigător a fost desemnat filmulețul Henri 2, Paw de Deux, realizat de William Brandon.

“Este o mare onoare pentru mine. Nu cred să mai fi tors vreodată atât de tare!”, a declarat William Brandon atunci când a aflat că este fericitul câștigător al trofeului. Trofeu numit – cum altfel? – Pisicuța de aur. Și, nu în cele din urmă: dacă îl îndrăgiți pe Henri, îi puteți urmări gândurile și aventurile și pe pagina sa de facebook.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri