Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Acel moment când…

Tărâmul dimineților nesfârșite

Acolo unde răsăritul și apusul se îngemănează. În zona arctică, pentru o perioadă de două până la patru săptămâni, înainte...

Continuare...


Powered by

Autor: Leonte Eleny

Acel moment când…

Leonte Eleny24 October 2016

Dragul meu, îți vorbesc în fiecare zi, dar, totuși, simt nevoia sa îți scriu. De ce sa îți scriu? Întocmai deoarece nu am curaj sa îți spun.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Mai ții minte acel moment când simțeam că dragostea ne duce pe aripile vântului și simțeam cum zburam deasupra lumii. Atunci când eram noi doi, cerul și pământul. Eram cum este Luna, și tu erai al meu Soare.

Toți știm sentimentul, atât de plăcut, în care persoana pe care o iubești este lângă tine, iar tu îi oferi fericirea.
Iar cel mai important moment, pentru mine, dragul meu, este atunci când pot dărui fericirea, numai atunci mă pot simți și eu fericită.

Mereu auzim cuvântul “fericire”. Dar ce înseamnă, de fapt, acesta? Nimeni nu va putea da un răspuns care va putea mulțumi lumea întreagă. Dar fiecare îşi pronunță părerea. Spre exemplu, fericirea mea, ești tu.

cand

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Leonte Eleny

Leonte Eleny

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri