Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Aceasta este casa mea

Sâmbătă începe Bucharest Art Week 2017 cu spectacolul CORP STRĂIN la Teatrul Evreiesc de Stat

Cea de-a patra ediție a Bucharest Art Week are loc anul acesta în intervalul 14-22 octombrie în mai multe spații...

Continuare...


Powered by

Aceasta este casa mea

Sorin Tudorde @
23 February 2012

“Viața înseamnă să vorbești cu oamenii.”

“Mulți oameni care-mi văd casa cred că este un magazin de antichități. Dar nu e. Sunt doar amintiri pe care le-am strâns în decursul anilor, iar aceasta este casa mea. Și invit oamenii în casa mea. (…)Oamenii se opresc în fața casei mele și se întreabă “ce este asta?”. Iar eu le spun: “intrați înăuntru, satisfaceți-vă curiozitatea și apoi veniți și spuneți-mi voi mie ce este”. (…)Mulți oameni trec, cu telefoanele la ureche, ma văd, dar trec pe lângă mine. Nu pun niciodată întrebări. Oamenilor le e teamă să vorbească fața în față. Și asta mă nemulțumește. Viața înseamnă să vorbești cu oamenii.”

Un scurtmetraj realizat de Mark Cersosimo.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.