Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Acea bucurie

Topul preferintelor voluntarilor in cultura

Ascensorul Cultural, “prima platformă de voluntariat în domeniul culturii, disponibilă pentru București”, dorește să realizeze un Top al preferințelor voluntarilor...

Continuare...


Powered by

Acea bucurie

Sorin Tudorde @
9 February 2012

…pe care, uneori, avem impresia că am uitat-o. Și de care avem nevoie să ne reamintim.

Acea bucurie simplă, acea bucurie pur și simplu, acea senzație de bine care ne determină să zâmbim sincer. Fie și preț de o clipă.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Un moment de bucurie împărtășit cu noi de artista japoneză Shishi Yamazaki. Iar acum iată un altul, în care Shishi (da, chiar ea) dansează prin trei zone ale orașului Tokyo (Yanaka, Nezu și Sendagi).

Shishi Yamazaki s-a născut în Tokio în 1989. A absolvit designul în cadrul Universității de Arte Frumoase și Muzică din Tokyo și este pasionată de măștile din hârtie. Iar dacă vorbim despre măștile create de Shishi…

Da, acea bucurie.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri