Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Aberaţii

Fotografii panoramice: Hiroșima 1945

Trei panorame devastatoare, la propriu și la figurat: Hiroșima, după explozia bombei atomice. 1. Panoramă realizată de Shigeo Hayashi. “Pe...

Continuare...


Powered by

Autor: Iudita Ecaterina

Aberaţii

Iudita Ecaterina5 August 2016

Scoateţi-i otrava din ochi, din urechi, din degete. Îi curge prin vene demonul cu o mie de feţe, se mişcă haotic, aruncă priviri fixe, goale şi abstracte. Îi sugrumă mădularele. Se aud suspine!

Scoateţi-i demonul! Războiul e pe viaţă şi pe moarte. E un război tăcut. Şi ochiul, ochiul a zărit tăcerea minţită a orei ce pare o formă de viaţă… Cum, nu se mai sfârşeşte niciodată?

Împreunaţi-i mâinile a rugăciune peste timpul întreg, teamă de prăbuşiri şi de plânsuri îi atârnă pe umeri. Căutaţi-i îngerul păzitor plecat în infinituri şi daţi-i aripa rămasă întreagă să poată iniţia zborul dincolo de necunoscut, să găsească un nou înţeles ascuns dincolo de aparenţe, dincolo de zgomotul lumii.
Dar , mai întâi , scoateţi-i demonul… Acum!

Şi brusc s-a făcut linişte…

aberatii

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Iudita Ecaterina

Iudita Ecaterina

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri