Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

9/11. O altfel de comemorare

Praf de stele

Încă un vis românesc de care s-a ales praful… În 1989, la Odorheiul Secuiesc, a început construcția unui observator astronomic....

Continuare...


Powered by

9/11. O altfel de comemorare

Sorin Tudorde @
11 September 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Artiști animatori din întreaga lume au fost invitați să participe la un proiect special care comemorează 10 ani prăbușirea Turnurilor Gemene.

Au trecut zece ani de atunci. Nu aveți cum să nu știți. Astăzi, se vorbește despre 9/11 pe toate posturile de televiziune. Politicieni mai vechi sau mai noi, jurnaliști mai vechi sau mai noi, vedete și băgători de seamă, îți dau toți cu părerea. Vorbesc pentru a se auzi vorbind.

În loc să mă alătur acestui cor, am ales să vă prezint o altfel de comerare: 9/11.It’s Been Ten Years. Un proiect la care au fost invitați să participe animatori din întreaga lume.

Fiecare artist participant a creat un clip de 15 secunde. Poate urmări toate clipurile pe pagina proiectului 9/11.It’s Been Ten Years.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.