Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

90 de zile, un singur vis

În tăcere

Poate că o mare parte din gesturile mărunte care ne fac fericiți au, la capătul lor, un suflet care s-a...

Continuare...


Powered by

90 de zile, un singur vis

Sorin Tudorde @
27 September 2011

Superbele fotografii ale lui Kristian Schuller.

Fotograful german Kristian Schuller este unul dintre cei mai în vogă fotografi de modă ai momentului. Recent, Kristian Schuller a lansat 90 Days One Dream, un ebook care ne poartă în plină magie.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“Pe parcursul a 90 de zile, Kristian Schuller călătorește prin cele mai frumoase locuri din lume, însoţit de fotomodele pline de vise. Rezultatul? Un fantastic road-movie al unor incredibile fotografii și o aventura care a devenit, pentru toţi cei implicaţi, un vis.”

E-book-ul 90 Days One Dream are 219 pagini și include și un film de 6 minute dedicat proiectului fotografic. Iată alte câteva lucrări din această lume a frumuseții și magiei.

Pagini: 1 2 3 4

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri