Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

637 de filme in 150 de secunde

Cele mai sincere mulțumiri pentru un dascăl extraordinar

Dascălul care m-a influențat cel mai mult în tinerețile mele este doamna profesoară Rodica Bontescu, diriginta mea din gimnaziu, profesoară...

Continuare...


Powered by

637 de filme in 150 de secunde

Sorin Tudorde @
8 September 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Un tur de forță pentru cinefili.

Ceea ce veți vedea în continuare este un montaj al unor secvențe foarte cunoscute din filmele prezente în Colecția Criterion. Un montaj care începe cu filmul lui Jean Renoir, La grande illusion și se sfârșește cu filmul lui Michael Cimino, Heaven’s Gate.

Întreaga lista de filme, în ordinea în care acestea apar în montaj, o găsiți aici. Și, da, filmul lui Cimino nu apare în această listă, însă creatorul montajului, Jonathan Keogh, a considerat că acest film trebuie să se regăsească în lista celor mai bune filme.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.