Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

637 de filme in 150 de secunde

Ateliere de arta pentru copiii de 6-12 ani

În lunile septembrie și octombrie, Asociația Volum Art realizează, în cadrul proiectului Spațiu expandat, ateliere de arta pentru copiii de...

Continuare...


Powered by

637 de filme in 150 de secunde

Sorin Tudorde @
8 September 2012

Un tur de forță pentru cinefili.

Ceea ce veți vedea în continuare este un montaj al unor secvențe foarte cunoscute din filmele prezente în Colecția Criterion. Un montaj care începe cu filmul lui Jean Renoir, La grande illusion și se sfârșește cu filmul lui Michael Cimino, Heaven’s Gate.

Întreaga lista de filme, în ordinea în care acestea apar în montaj, o găsiți aici. Și, da, filmul lui Cimino nu apare în această listă, însă creatorul montajului, Jonathan Keogh, a considerat că acest film trebuie să se regăsească în lista celor mai bune filme.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.