Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

50 de autori români încearcă să scrie cel mai rapid roman din lume

Carti de vizita

O minunată colecție de cărți de vizită. De pe vremea când pe ele nu era trecut nici numărul de telefon...

Continuare...


Powered by

50 de autori români încearcă să scrie cel mai rapid roman din lume

Sorin Tudorde @
13 December 2012

Se dorește astfel stabilirea unui dublu record: de viteză și de cooperare creativă.

Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 9.00, în amfiteatrul Spiru Haret şi în laboratoarele Facultăţii de Matematică şi Informatică ale Universităţii din Bucureşti, din strada Academiei, numărul 14 se va încerca stabilirea unui record mondial: realizarea, în timp record, a unui roman.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


După instructaj, la ora 10.00, se va da startul platformei colective de editare de text, organizatorii estimând că întregul proces editorial, de la alegerea subiectului până la realizarea efectivă a cărții, nu va dura mai mult de patru ore. La finalul zilei, cei prezenţi vor putea citi primul exemplar din seria limitată, semnată și numerotată, a celui mai rapid roman din lume, care va fi publicat de Editura Art.

Editura Art a înscris proiectul la Guinness World Records pentru a fi validat și omologat ca record, urmând a avea un răspuns zilele următoare. Volumul va avea lansarea oficială pe 19 decembrie. în prezenţa tuturor autorilor.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri