Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

3 ani din viata unui animator. In 4 minute

Scurt ghid de călătorie cu capul în nori

Șase dintre cele mai puțin întâlnite (și mai frumoase) formațiuni noroase. Printre atâtea lucruri care înfrumusețează sensul vieții, se regăsește...

Continuare...


Powered by

3 ani din viata unui animator. In 4 minute

Sorin Tudorde @
12 December 2011

O poveste despre pasiune. În imagini.

“Pe parcursul a 3 ani (2008 – 2011) am conceput 12 desene de animaţie în fiecare zi. Ceea ce înseamnă o secundă de film. Nu am avut niciun fel de plan atunci când am făcut primul desen. Apoi, în fiecare dintre zilele următoare, am luat ultimele trei desene din ziua precedentă şi am continuat animația.”

“Folosesc un pix obișnuit (care nu se șterge) și desenez pe partea din spate a unor coli a A4 deja utilizate.” (Denis Chapon, 26 de ani, regizor de animație și profesor)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. wow, incredibil, cata rabdare a putut avea. Iti tyrebuie talent, si dorinta de a continua. Sigur a fost indrumat, sau cel putin, sustinut moral de cineva, pentru a duce pana la capat acest proiect.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.