Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

24 de ore de la impact

Cum să depistezi un mincinos

Patru semne pe care un mincinos nu le poate ascunde. În medie, fiecare dintre noi auzim, în fiecare zi, între...

Continuare...


Powered by

24 de ore de la impact

Sorin Tudorde @
6 March 2015

O simulare a Apocalipsei.

Ce s-ar întâmpla dacă un asteroid cu diametrul de 500 de kilometri al lovi Pământul? Răspuns: în mai puțin de 24 de ore de la impact, suprafața Pământului ar deveni de nelocuit. Altceva este, însă, cu adevărat înspăimântător: potrivit oamenilor de știință, există indicii că astfel de coliziuni gigantice ar fi existat de cel puțin șase ori în istoria Pământului. Și că, de fiecare dată, unele forme de viață au reușit să supraviețuiască, ascunzându-se adânc în pământ. Și astfel, viața a continuat…

O simulare realizată de Discovery Channel.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


impact-asteroid

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.