Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

26 de moduri de a deschide o bere

Fluturi în stomacul artei

Neobișnuitele creații ale unui fost polițist rus. Ceea ce vedeți în imagine nu este o pictură. Ci un colaj realizat,...

Continuare...


Powered by

26 de moduri de a deschide o bere

Sorin Tudorde @
27 May 2012

De ce ai nevoie pentru a crea un viral?

Aparent, doar de o sticlă de bere. Și de un ferăstrău electric. Cele 30 de secunde de filmare care urmează au adunat, în doar zece zile (17 mai – 27 mai), aproape 2,5 milioane de vizualizări.

Și, pentru aceia care doresc să devină profesioniști, iată un “scurt tratat” prezentând 26 de moduri în care poți desface o sticlă cu bere.

Iar acestea fiind spuse, vă invit să priviți următoarea pictură: este realizată de către artista americană Karen Eland, folosind bere în loc de culori. Mai multe “picturi în bere” aici.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.