Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

2013: oamenii sunt minunați

Oua sculptate

Oul, ca operă de artă. Brian Baity este un artist american inspirat de Carl Fabergé, distins cu premiul Forbes pentru...

Continuare...


Powered by

2013: oamenii sunt minunați

Sorin Tudorde @
11 December 2013

Unul dintre cele mai vizionate clipuri de pe YouTube în România.

Și, în același timp, unul dintre cele mai clipuri de pe YouTube din lume în 2013 (la ora la care sunt scrise aceste rânduri a fost văzut de peste 113.255.000 de ori).

O compilație bine realizată care, chiar dacă nu cuprinde doar întâmplări petrecute în 2013, reușește să te surprindă și să îți aducă un zâmbet pe buze. Motiv pentru care s-a și clasat pe locul 4 în Top 10 cele mai vizionate filme de pe youtube în România. Și, nu în ultimul rând: coloana sonoră este semnată de Hadouken.

(via Refresh)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. adriian

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.