Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

200 de secunde

Înrădăcinări

O călătorie grafică printre contururi și tipare. Artistul spaniol Pejac este cunoscut mai ales datorită lucrărilor sale graffiti. Chiar dacă,...

Continuare...


Powered by

200 de secunde

Sorin Tudorde @
28 November 2011

Măreția și uluitoarea frumusețe a unei lumi aproape uitate. În doar 200 de secunde.

Când spunem “circ”, puțin sunt aceia care se mai gândesc la măreție. În cel mai bun caz, ne putem gândi la spectacolele minunate ale Cirque du Soleil sau la eveimentele organizate de către Globus. Și totuși, acum mai bine de 50 de ani, circul se bucura de o măreție pe care cu greu ne-o mai putem imagina. Și care părea ca va dăinui pentru totdeauna. Priviți următoarele 200 de secunde de film. Un film realizat pentru a promova The Circus Book: 1870-1950, un album apărut la renumita editură Taschen.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.