Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

10 fotografii cu pisici

Morrison. Poeme în întuneric

Teatrul de Sufragerie prezintă un eveniment special dedicat “femeii-iubite”, celei care ne inspiră, ne hrănește visele și mitizează iubirea. Morrison....

Continuare...


Powered by

10 fotografii cu pisici

Sorin Tudorde @
5 December 2013

…și un artist specializat în fotografierea lor.

Născut în Serbia și stabilit în Franța, Zoran Milutinovic este un artist “specializat în fotografierea pisicilor”. Iar fotografiile sale sunt publicate în reviste de fotografie din întreaga lume.

“Cred că pisicile sunt foarte interesante pentru un fotograf pentru că au personalități unice și reacționează diferit în situații similare. De obicei, oamenii cred că pisicile dorm mai tot timpul, însă, în realitate, sunt foarte active, sunt mereu în mișcare și fac mereu lucruri nebunești, iar când petreci mai mult timp în preajma lor îți dai seama de acest lucru.”

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Aioane Mirela

    Sunt splendide fotografiile!
    Pisica este intr-adevar un animal fascinant si cine nu le cunoaste si nu le iubeste, nu stie ce pierde in aceasta viata!
    Autorul fotografiilor trebuie sa fie un om foarte sensibil si in mod sigur, bun!

Comentează

Parteneri