Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

1 Mai muncitoresc

Picturi in bere, reproduceri in cafea

Artista Karen Eland pictează folosind, în loc de culori, doar bere. Sau doar cafea. Priviți pictura de mai jos. Este...

Continuare...


Powered by

1 Mai muncitoresc

Sorin Tudorde @
1 May 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Câteva “afișe istorice”.

Pentru că de 1 Mai capitalismul autohton este sărbătorit -mereu – cu servicii proaste și prețuri nejustificat de mari, pentru că de 1 Mai clasa muncitoare recucerește munții, marea și pădurile plantând cu voioșie tone de gunoaie și pentru că de 1 Mai până și politicienii “muncesc ca tot poporul”, iată câteva afișe și reclame dintr-o epocă apusă.

Mamaia1

Scurtă precizare: chiar dacă unele mesaje ne par acum hilare, unele realizări grafice – mai ales în cazul afișului de propagandă ((singurul cu sens în perioada comunistă de vreme ce reclama, într-o economie în care concurența nu exista, era mai greu să își găsească un rost)) – merită o discuție mai largă.

Și, în final, o “melodie îndrăgită”. Așa, pentru voie bună. 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.